Over ons

Nico Komen Administratiekantoor is een sinds 2001 in Schagen gevestigde administratiekantoor. Dit administratiekantoor richt zich voornamelijk op MKB (midden- en kleinbedrijf), ZZP’ers en particulieren. Ook verenigingen en stichtingen kunnen bij Nico Komen Administratiekantoor terecht.
De cliëntenbestand bestaat uit agrarische bedrijven, ambachtelijke bedrijven, handelsondernemingen en vastgoedbeheer. Voor particulieren wordt desgewenst de dienstverlening aan huis gegeven.

Werkwijze

Nico Komen Administratiekantoor bedient de cliënten door middel van een brede bedrijfseconomische, organisatorische en fiscale kennis.

Met behulp van geavanceerde geautomatiseerde pakketten, onder meer voor de financiële administraties en de salarisadministraties, blijven handmatige werkzaamheden tot een minimum beperkt.

Resultaat

Vanuit deze administraties worden onder meer de balans en de winst- en verliesrekening opgemaakt, waar uit de jaarrekeningen, de des gewenste managementrapportages worden samengesteld en alle fiscale aangiften worden verzorgd.

Het persoonlijke contact en de wensen van de cliënt staan bij Nico Komen Administratiekantoor voorop. Er wordt werk afgeleverd tegen een aantrekkelijke prijs en hoge kwaliteit verhouding.